~My Sweetheart~

Monday, December 12, 2011

Tiga Minggu Yang Penat

Salam semua...

Hari ni Selangor cuti... Yeay!!! Aku cuti jugak sebab office kat Selangor.. Hehehe...

Tiga minggu kerja ni tersangatlah penat. Baru tahu macam mana rasanya penat lelah mencari sesuap Spaghetti Carbonara...

Lepas ni kena lah pandai buat perkiraan dalam perbelanjaan. Dulu time tak kerja boleh la nak mintak itu ini dari bapak, kakak & abang.. Sekarang dah kerja tak kan nak mintak lagi... Lempang sekali kang kalau nak mintak jugak.. Huh!!! Cukup-cukup r asyik memintak dari dulu.. Sekarang dah kerja, turn dorang pulak nak mintak!

Berkira-berkira jugak.. Jimat-jimat jugak... Tapi jangan sampai jadi bakhil untuk diri sendiri and membabitkan yang sewaktu dengannya... Malas nak cakap!!~~

Okey!! Bye... (luahan seterusnya bersambung d next entry)

With Love,
Dania.NS

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails