~My Sweetheart~

Monday, December 12, 2011

Tak Faham!!!!!!

Salam.....

Lately ni pale otak serabut dengan masalah yang tak akan habis. Tak Faham dengan sikap orang yang tiba-tiba berubah. Tak Faham dengan perubahan yang seng2 beng2 ngeng2 tu r buat kepala serabut.

Sebulan aku out dari rumah sewa mencari ketenangan. Hopefully I can find "NEW one" as soon as possible. Aku dah tak tahan dan langsung Tak Faham dengan perubahan di persekitaran hidup aku ni.

Dulu, OK je.. Baik je. Tapi sekarang, aku Tak Faham kenapa semuanya dah berubah. Kalau aku buat salah, ape salahnya bagitahu?? Terus-terang!!!! Berdiam ni payah la.. Give me the reason WHY?????!!!! Kalau tak puas hati, just let me know!!~

I cant UNDERSTAND!!!!!! Langsung tak!

Ok. Bye!!~~

Hati sakit....

With Love,
Dania.NS

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails