~My Sweetheart~

Monday, December 12, 2011

Tak Faham!!!!!!

Salam.....

Lately ni pale otak serabut dengan masalah yang tak akan habis. Tak Faham dengan sikap orang yang tiba-tiba berubah. Tak Faham dengan perubahan yang seng2 beng2 ngeng2 tu r buat kepala serabut.

Sebulan aku out dari rumah sewa mencari ketenangan. Hopefully I can find "NEW one" as soon as possible. Aku dah tak tahan dan langsung Tak Faham dengan perubahan di persekitaran hidup aku ni.

Dulu, OK je.. Baik je. Tapi sekarang, aku Tak Faham kenapa semuanya dah berubah. Kalau aku buat salah, ape salahnya bagitahu?? Terus-terang!!!! Berdiam ni payah la.. Give me the reason WHY?????!!!! Kalau tak puas hati, just let me know!!~

I cant UNDERSTAND!!!!!! Langsung tak!

Ok. Bye!!~~

Hati sakit....

With Love,
Dania.NS

Tiga Minggu Yang Penat

Salam semua...

Hari ni Selangor cuti... Yeay!!! Aku cuti jugak sebab office kat Selangor.. Hehehe...

Tiga minggu kerja ni tersangatlah penat. Baru tahu macam mana rasanya penat lelah mencari sesuap Spaghetti Carbonara...

Lepas ni kena lah pandai buat perkiraan dalam perbelanjaan. Dulu time tak kerja boleh la nak mintak itu ini dari bapak, kakak & abang.. Sekarang dah kerja tak kan nak mintak lagi... Lempang sekali kang kalau nak mintak jugak.. Huh!!! Cukup-cukup r asyik memintak dari dulu.. Sekarang dah kerja, turn dorang pulak nak mintak!

Berkira-berkira jugak.. Jimat-jimat jugak... Tapi jangan sampai jadi bakhil untuk diri sendiri and membabitkan yang sewaktu dengannya... Malas nak cakap!!~~

Okey!! Bye... (luahan seterusnya bersambung d next entry)

With Love,
Dania.NS

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails