~My Sweetheart~

Monday, November 14, 2011

Ade hati nak jadi blogger tapi malas update blog!!



Tengok title dah tau betapa marah dan hanginnye pada diri sendiri sebab dah berbulan-bulan tidak menghupdate blog.

Sangat pemalas. Bila malas, blog bersawang. Bila bersawang, terus tak bukak blog. Bila tak bukak, terus lupa password..

Sekarang harus menjadi penulis blog tegar sebab dekat blog ni je asenye dapat meluahkan ape yang ade dalam hati ni.

Akir-akhir ni, hati sering bermuram durja even luaran nampak ceria dengan gelak ketawa bersama-sama..!

Colors of my life...... Afterbebrulan-bulan tak hupdate, banyak sangat yang dah jadik!!!

Yang pasti aku benci life aku sekarang sebab aku UNEMPLOYED!!!!

Benci!!!!!

Ok, Bye!~~

With Love,
Dania.NS

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails