~My Sweetheart~

Tuesday, November 22, 2011

Alhamdulillah....


Setelah sekian lama akhirnya aku keluar dari kelompok unemployed. Bersyukur sesangat. Dah nak givup dah hari tu. Memberontak bagai nak rak. Menangis sampai mata bengkak. Pulun tido tak hengat dunia. Tapi, inilah buktinya Allah Maha Menyayangi hamba-Nya yang alpa ini. Bangun je dari tido, terus dapat mesej dari HR. Asst BDF.

Perasaan masa tu, Allah je yang tau... Heksaitedddd sesangat hokei!! Aaaarrgghhhh!!!!!!!!! After 6 month aku "dok saje" kat KL nih mengabiskan duit mak bapak kakak abang aku, akhirnya penantian itu berakhir.. Bestnye...

Hari ni 1st day keja.. 1st impression, best sangat. Diorang sangat FRIENDLY.. Hopefully akan berkekalan hingga akhir nanti.. Hehehe..

Tapi, penyakit takleh tidor awal ni buat hati risau. Hurmmm...

Okay!! Bye....!!~

With Love,
Dania.NS

Tuesday, November 15, 2011

Should I let go what is not mine???



(Piccas borrowed from Mr.Gugeltugel. Thanks yarh...)


Should I???

Emosi yang terganggu sejak akhir-akhir ni sangat menyakitkan.. It HURTS kata Adele.

Should I let go something that I love too much in my life.??

I love it but I can't own it... Not then, not now even in the future, I can't!!!

It's not belong to me anymore..

Someone just lend the 'precious thing' to me for a while, not for entire of my life okay. And right now, the owner of the ‘precious thing’ wants me to return back what is exactly not mine from the previous.

Do I????

May I????

Should I????

Me, Myself and I : Almost two years I live with the most 'precious thing', how can I let it go??

Heart : You have to! It’s not yours!!

Me, Myself and I : I can't!

Heart : Please listen to me. I know what most deserve for you. The 'precious thing' is not yours. Wake up dear!! Please wake up from your dreaming. It’s not YOURS!!!

Me, Myself and I : Why not?? I never broken it right? I take a good of care with the ‘precious thing’ from the first day the owner gives it to me.

Heart : Yup..! You really give a good of care of it but it’s not yours dear. The only thing that you ever wanted, you will never have dear.

Me, Myself and I : I can't! The longer I keep the ‘precious thing’, the harder I have to let it go.

Heart : So you have to let it go right now. If you still keep it, the burden of your sadness is much heavier in future. The real owner of the ‘precious thing’ will happiest if you return it back.

Me, Myself and I : Okay.. I try to heal myself to be better after I return it. (Suddenly crying…)

Heart : You can’t lie on me because I know everything bout you dear. I hope you can be better after this. Trust me.. You deserve to get new ‘Precious Thing’ in future and the “Precious Thing’ that was you keep before will be in good care by its owner. Heal yourself!!

Essentially, heart knows everything. Someone said, 'Smiles and world is yours.' Its doesn't make sense for me right now. But, I'll heal myself slowly. I have to trust what heart was said before..


Okey, Bye!!~~


With love,

Dania.NS

Monday, November 14, 2011

Memang itu takdirnya....


Touching sangat sebab memang reality and terjadi pada diri sendirikkkk!!~~

If you ever leave me, baby,Leave some morphine at my doorCause it would take a whole lot of medicationTo realize what we used to have,We don't have it anymore.
There's no religion that could save meNo matter how long my knees are on the floor, ohSo keep in mind all the sacrifices I'm makingWill keep you by my sideWill keep you from walking out the door.
Cause there'll be no sunlightif I lose you, babyThere'll be no clear skiesif I lose you, babyJust like the clouds,my eyes will do the same if you walk awayEveryday, it will rain,rain, rain
I'll never be your mother's favoriteYour daddy can't even look me in the eyeOooh if I was in their shoes, I'd be doing the same thingSaying there goes my little girlwalking with that troublesome guy
But they're just afraid of something they can't understandOooh well little darling watch me change their mindsYea for you I'll try, I'll try, I'll tryI'll pick up these broken pieces 'til I'm bleedingIf that'll make you mine
Cause there'll be no sunlightif I lose you, babyThere'll be no clear skiesif I lose you, babyJust like the clouds,my eyes will do the same if you walk awayEveryday, it will rain,rain, rain
Ooooh Don't you saygoodbye, don't just say, goodbyeI'll pick up these broken pieces 'til I'm bleedingIf that'll make it right
Cause there'll be no sunlightif I lose you, babyThere'll be no clear skiesif I lose you, babyJust like the clouds,my eyes will do the same if you walk awayEveryday, it will rain,rain, rain...



K...Bye!!~~

With Love,
Dania.NS

Bila Hati Bermuram Durja

(Gambar pinjam dari Mr. Gugeltugel - kononnye macam tu la rupanya tyme hati tengah lara tak dapat pergi sale kat Zara MidValley semalam) - caption tipu semata-mata!!!


Hokeeyy!!~~

Nak dijadikan cerita, hati ni tengah sedih. Sedih banyak-banyak. Stress. Depresed.

Apply kerja sana-sini, tapi satu pun takde gudnews lagi. Bersabar kate orang.. Baiklah..

Akhir-akhir ni, paleHotak agak serabut. Banyak sesangat benda yang dipikirkan. Yang tak patut difikirkan pun fikir jugak. Sangat stress hokei bila dah jadi macam ni..


Antara perkara yang terpampang dalam paleHotttts haku:

1. KERJA!!

2. Pompuan gila meroyan sebelum beranak yang jadi Hantu Kak Limah Balik SOGO tak pasal-pasal nak menyamar jadi badut Mc.Donald kat Seksyen 14 in front of Jaya 33!!

3. Kisah hati - Yang ni takde siapa yang tahu melainkan hati sendiri. Kekecewaan atas beberapa perkara yang tak terlintas pun akan terjadi. Tapi, redha sebab tak semua yang orang fikirkan / bayangkan mahupun imaginekan sama dengan ape yang sebenarnye berlaku. Sungguh ku tak bisa hidup tanpa kamu <- ni lirik lagu. Sila faham tentang keserabutan yang melanda!!

K. Bye!!~~

With Love,
Dania.NS

Ade hati nak jadi blogger tapi malas update blog!!



Tengok title dah tau betapa marah dan hanginnye pada diri sendiri sebab dah berbulan-bulan tidak menghupdate blog.

Sangat pemalas. Bila malas, blog bersawang. Bila bersawang, terus tak bukak blog. Bila tak bukak, terus lupa password..

Sekarang harus menjadi penulis blog tegar sebab dekat blog ni je asenye dapat meluahkan ape yang ade dalam hati ni.

Akir-akhir ni, hati sering bermuram durja even luaran nampak ceria dengan gelak ketawa bersama-sama..!

Colors of my life...... Afterbebrulan-bulan tak hupdate, banyak sangat yang dah jadik!!!

Yang pasti aku benci life aku sekarang sebab aku UNEMPLOYED!!!!

Benci!!!!!

Ok, Bye!~~

With Love,
Dania.NS

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails