~My Sweetheart~

Thursday, May 19, 2011

Tragedi Thursday

(Piccas tade kena - mengena ngan N3)

KEPADA YANG DAH ADA LICENSE CLASS D TU,

DUDUK DIAM-DIAM..!!

Actually aku nga bengang.. Hari ni aku ade Driving Class.. Aku baru tahu hari ni sebab aku call office ye pagi tadi tanya bile ag class-nye kan.. Aku g keje sah-sah pakai ‘Hye-hil”.. So, jalan citernye tadi aku g Driving Class tu ber-‘Hye-hil’ la.. Besh jugak driving pakai ‘Hye-hil’ sebab tak lenguh kaki tekan Clutch.. Moral of da stiry, nanti aku da dapat lesen, aku nak driving pakai ‘hye-hil’.

Bukan tu yang aku nak citer sebenarnye… Aku punya tunggu cikgu aku dalam kul 2pm… Tapi kul 0230pm baru cikgu aku tu sampai. Okayla.. Lagipun bukan aku sorang student dia.. Drive la sekitar Bandar ni pusing-pusing dalam empat lima kali.. Pastu ckigu suh drive balik office.. Sedih wok.. Tak sampai 1 jam belajar. Dah r aku da tekan break mengejut tyme drive tadi.. Ade makcik tu bawak beskal tengah-tengah jalan.. Gile cuak dow… Habis terpelanting barang cikgu aku kat sit belakang.. Aku da parkinson sekejap and mintak maaf kat dia. Dia senyap je. Muka macam garang.. Cuak doww!!~~

Aku risau sebab Test JPJ 25.06.2011 ni.. AKu tak pepernah pown ag belajar parking and naik bukit. Da next test nye pulak on 15 June 2011.. Aku mane ade dah kat bumi MUKAH ni tyme tu… Aku da nak terbang ke bumi MALAYA pulak. Tadi aku text ar cikgu aku. Merayu supaya aku dapat test on diz cominx Wednesday and aku mintak ar nak pergi belajar hari-hari. Cikgu aku reply, “OK. I’LL ARRANGE FIRST.” Sekarang aku nga berdoa harap-harap cikgu aku tu bagi chance r nak pegi test and pegi belajar hari-hari start dari hari esok.. Caras la bape jam dia nak ngajar, yang penting aku dapat drive and lulus test tu.. Kawan-kawan semua… SILA DOAKAN AKU LULUS!!~~~ Please ye kawan-kawan..

♥ ♥ ♥ ♥

Hari ni macam hari-hari lain je.. Gi Office – Meeting – Driving – Balik Rumah –Mandi & sewaktu dengannya – Tengok citer – Tingtong sampai esok pagi… Yang tak sama nye hari ni dengan hari lain, NO VOICE, NO MESSAGE from the Prince until 1pm.. Prince of Persia a.ak.a My Handsee Bee.. Mana entah ilang.. Busy sesungut… Dah nak kul 2 pm baru dapat 1 text baru.. Call kali yang ke 4915kali baru dapat.. Hp ye kengkong katanya… Okay.. Di-apologize-kan…

Dah alang-alang dapat call dia, ape lagi.. Pot-pet-pot-pet-bla-bla-bla la mulut ni membebel pasal benda kat atas tu..

Handsee Bee.. Handphong tu jangei la mu letak jauh2.. Siyei oghei call dok dapak-dapak.. Nak ghoyak nih, AKU KANGEN SIH SAMA KAMU..!!!

Okay… Papai U`ollsss….

With Love,

Dania.NS



2 comments:

  1. wahh..gudluck dania!
    nsib bek x terlanggar macik tu..cuakk cuakk..haha

    ReplyDelete
  2. @ieka.H:: Tu r pasal.cuak giler kot. nasib bek cgu yg ajar tu ok.tapi ye mcm xde mood je nak ngajar.. =(

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails