~My Sweetheart~

Monday, May 16, 2011

S.M.I.L.E =)


WTH day.... Ingat ape?? WHAT THE HAPPY la…

Tadi nga order lunch, tetiba henfon bunyi..

Dengar ringtone da tau sape yang send..

So, dengan muka xde perasaan pun baca message…

Waaaa….. Happy sesangat…Even 7 word je, tapi tu da cukup nak recover and heal kan semua kemerajukan aku pagi tadi.. hehehe..

[Maaf kalau agak menggedix N3 ni.. Tapi aku excited sesangat] Lantaklah nak kate ape.. Ko ade dapat message macam ni dari Handsee?? Takde kan..?? Kalau ade, aku r yang 1st ngamuk sebab Handsee bagi message kat orang lain..hahahaha…


[Ni yang tak suka gelak.. Mata mesti tak nampak.. eerrgghh!!]

Dania!! Maafkan Handsee sebab dah curi hati Dania..!!

So Sweet kan...Nasib baik tak kencing manis..


Oklah.. Papai U`olllsss….

With Love,

Dania.NS

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails