~My Sweetheart~

Monday, May 16, 2011

No Idea


ISNIN.. Wut-the-Cold punye bilik mayat tempat aku kerja ni.. Kerja baru je siap.. Dua minggu je lagi aku melalui hari-hari with documents kat office ni. Gonna miss it. Today, ade dak intern yang baru masuk. Ye dok semeja ngan aku and nanti bila aku dah move dari office ni, maknanya dia akan dok sorang-soranglah kat meja ni macam aku sebelum2 ni. J

Aku kan, semenjak akhir-akhir ni emosi tak stabil aje. Kenapakah??? Cepat je nak tacing-macing kan… Pihak yang berkenaan, maaf kalau kamu terasa ya.

Handsee da cuti. Bila da cuti makanya dia duduk di rumahlah. Duduk di rumah maka ade je la kerja yang dia nak kena settle. Ape benda yang dia buat tu takyah la mention kan..kan??? Bila da busy, faham-faham je lah. Tyme limited. Text dari 4915 kali sehari dah jadi 4 kali sehari. Itu pun belum tentu nak 4 sangat. 12pm – no new message!!! Hottokeeyh???

Hey, Dania!! Ko hengat dia xde keja lain ke nak melayan engkau 24:7??? Perhliiis la ek!!

Oppss, diri sendiri plak memarahi diri.

Poyos!!~~

Memang..

Who Cares!!~~

Kan…

How miss nye aku kat dia.. Ahdoii.. Mula la nak layan lagu jiwang-merewang-rewang kan?? Sampai adik engko pun perasan kan..?? Handsee kate, “Rilex r.. Chill.. Jangan ikut perasaan sangat”.. Lu boley r chill-chill der.. Wa manna boleyh. Wa sensitip der. Sikit-sikit nak meraung der. Wa manna boleyh rilex macam lu der. Lu ok r.. Jiwa macho, muka handsome..[ade relation ke??hahaha]

Benda ni akan terus berlarutan sampai bila pun aku tak tahu. Bukan aku ngade nak p-k.. Masalahnye, dah datang dalam soul aku. Sampai tak lalu makan dibuatnye..[Ok gak tu..Leyh r aku menguruskan diri yang da makin memBolats ni kan..?]

Pesanan Ringkas untuk Handsee;

Busy sangat akan buat saya MERINDUI kamu sampai takleh bangun..!!

I need you, ada FAHAM..!!

Daripada 24 hours, provide-kan 24 seconds untuk saya pun ok..!!

Maaf kalau saya buat PERANGAI, tu tandanya kamu TAHU MAKSUDNYA..!!

Jangan meng-IGNORE-kan SATU daripada TIGA KEPENTINGAN hidup yang kamu dah bagi kat saya..!!

Kamu jangan buat MACHO sangat, padahal rindu saya jugak kan..?? Ecececeh cewah-cewah.. Kiki baa… Malu la tu.. Hekeleh, poyolah kamu.. Bweerkk..!!

Saya akan terus FINDING HANDSEE sampai sudah..!!


Untuk tidak melayan perasaan sangat, aku nak minum air mineral macam piccas kat bawah ni…

Oklah.. Papai U`olllsss….

With Love,

Dania.NS


1 comment:

  1. eh kau keje kat bilik mayat ke?ke aku je lurus bendul?hehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails