~My Sweetheart~

Thursday, May 26, 2011

I'm SAD & I hate to feel this!!


Semalam kan… Kan.. Aku gi test keta. Tapi kan… Aku tak lepas bukit.. Giler sedeyh dowh!!~~

Tapi yang paling menyebalkan hati dan nurani + body & soul haku, the reason of da failure is not because of my mistake. Henbrek keta tu yang ade problem.. Ye stuck n haku da informkan kat cikgu haku. Tapi no chance giv to me… Ok, I admit maybe ni memang salah aku kot..

Tengah layan CINTA MELODY, hfon haku bunyik. 1 NEW message dari cikgu aku;

Hbrek keta tu ade problem sebab orang yang sebelum kamu tu tarik kuat sangat and ye punya allignmnet larik. Hbrek tu memang ade problem tadi..

Hangen tak?? Laa…. X payah la overdose sangat.. Rilex suda..hahaha.. Aku redha je sebab nak buat ape2 pun dah x boleh. Aku dah kat rumah.kalau kat situ tadi dia mention-kan n inform kat JPJ tu xpe r. Nak-tak-nak memang kena repeat balik ar..

Tadi, haku pergi la office tempat haku register license ni. Kakak ofis tu pun bagitahu yang hbrek keta tu ade problem. JPJ yang uji aku semalam kate kat kakak ofis tu sepatutnya haku lulus semalam..

What ever..!!~~Urrmmm.. I cant do anything anymore anywhere anyelse..

Sekarang aku nak kena prepare:

1] Surat Rayuan nak test semula

2] Surat dari lecturer aku yang mention-kan aku kerja kat Keyel.

3] Ticket flight haku

4] Lesen L & IC

p/s:: Aku kena buat 4 benda kat atas ni sebab next test 15 June 2011. Aku 14 June dah xde kat tanah MUKAH ni. Aku nak fly without wings dah….

Hope everything memang betul2 running smoothly r untuk 2nd tyme ni. Jangan asyik nak ber-running man saja.

****

Hari ni, haku punya handsee balik dari kem TOM ye.. Yippie!!~~


Sebab haku dah frust, sukati haku la nak letak picca ape kat cni kan… Aku punya suka la kan..

Oklah… Papai U`ollssssss…

With Love,

Dania.NS

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails