~My Sweetheart~

Tuesday, May 3, 2011

Ex-busY



[meMOSINGkan diri di banner pesta Kaul; baju melanau moden tu; lo0k makin b!g la..ERRhhh!!]

Pesta Kaul 2011 baru je settle last week…

Quite tired but its really INTERESTING EVENT!!! After 5 years tak pergi Pesta Kaul, bila da attend yang kali ni, sangat best. Lagi2 best sebab I’m one of secretariat members yang tolong-tolong menyibukkan diri during festival ni. Lucky to intern kat organization ni. . Terlalu banyak benda baru yang dapat dipelajari..

Daripada tak reti menganyam da jadi reti dah.. Daripada tak tahan ngan panas matahari, dah boleh dah..

Banyak story di sebalik pesta kaul ni sebenar nye… Ape yang best nyer jugak, jumpa lecturer dari UM..!! Dia mention-kan ni first tyme dia pergi fiesta ni n she said, “Interesting!!”

********

Tapi, really sorry to my Handsee coz spend very da limited tyme ngan kamu.. Apa-apapun, I’ll always pray for you dear. . Always…

Maybe fiesta ni buat serentak ngan ur exam punya date sebab want to give lots of space untuk kamu study.. Asenye la…kan..?? Bout ur exam, I know u can do it.. I trust you..


okeyh..Papai u'olss..

With Love,

Dania.NS


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails