~My Sweetheart~

Friday, May 6, 2011

Damn Hurt!!


Maafkan aku. Aku tak sengaja nak buat macam tu. Tapi aku tak tahu nape ~dia~ mesti nak concern sangat kat kamu. Frankly, aku benci ~dia~.. Up to you la nak kate aku ni ape kan. Asal kamu tau aku sebenarnya sayang kamu. Tapi. Nampak gayanya aku tak pernah memahami kamu. Dalam kita ada masalah, ~dia~ datang bagi perhatian kat kamu. Lucky-nye kamu ade ramai orang yang concern and menyayangi kamu. Tapi tidak untuk aku. Aku sayang kamu.

Sekali lagi aku nak kamu tahu perasaan aku, aku sangat sakit hati bila ~dia~ concern sangat kat kamu. Mungkin lebih details lagi keprihatinan ~dia~ trough Ym tu.. Mungkin.. keprihatinan ~dia~ keperitan aku. Sungguh aku sakit melaluinya. Terlalu banyak ujian dan dugaan.

Aku dah penat menangis dan aku tahu kamu tidak suka aku menangis. Tapi hidup aku selalu ditemani dengan titisan air mata yang maha hebatnya keluar dari mata ini. Hidup aku dipenuhi dengan warna-warni masalah yang memang tidak mungkin akan selesai sehingga aku menutup mata untuk selamanya kali.

For you,

Aku minta maaf sebab dah spoilt-kan hari kamu. Aku tak berniat pun. Tujuan aku tadi Cuma nak bagi semangat and nak active-kan diri kamu. So, kamu boley la start study awal.

Aku harap salah faham antara kita tidak berpanjangan coz aku sangat memerlukan kamu dalam hidup aku. Aku tahu kamu juga tahu akan kebenaran itu.

Aku hanya ada kamu. Aku sayang kamu Anif.. Aku sentiasa mendoakan yang terbaik untuk kamu dan aku tidak pernah bencikan kamu. Kamu terlalu baik untuk aku.

Aku akan terus menyayangi kamu sampai bila-bila walaupun kamu akan menyayangi dan disayangi orang lain suatu hari nanti. Aku redha walaupun sangat perit untuk dilalui. Aku akan menyayangi kamu sampai aku menutup mata untuk selamanya.

Last but not least, gud luck in ur xm Nif.. Always pray for you.. No matter wut happen between us. U r da one I love till d end of my life..

Yang terus menyayangi kamu Anif.. Tak ada yang lain, selain dirimu..

Oklah..Papai u’olls..

With Love,

Dania.NS

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails