~My Sweetheart~

Wednesday, May 4, 2011

Busy-tak-Busy


Edisi busy tak busy ni nak g-tau tentang report L.I aku yang tak reti-reti nak siyap. Hadoi… Migrain betul la ngan report L.I ni… Buku log lusa da sampai KL.. InsyaAllah la sampai. Malam ni harus stay tune nak berusaha siyapkan report ni. Mampus gue lau report ni tak siyap..

Baru je ase nak bernafas tapi ingat report L.I ni semput balik.. Pagi tadi da kengkabut da sediakan menda nak di attachkan dalam appendix. Tapi, Alhamdulillah, semuanya settle before 12.00pm..

To person yang bertanggungjawab dalam report L.I aku ni, tak lain tak bukan my Handsee yang nga exam skang ni. To my handsee, nanti Ex-rumet kite bagi kat awak k. Nanti Handsee tolong anta g faculty tau. Lau ade pape, nanti Handsee text je la.. Tak pun call je terus.. Eleh, Handsee ni macam tak bese je gayut 4 – 5 jam ngan Dania. Kan..?? hehee..

Handsee`ku si kech!ntaan`ku jua,

© Thanxs tau tolong Dania antakan report yang menjadi nyawa kelulusan Dania ni.

Nanti Nia upahkan “Cheese watermelon Cake” paborito Handsee.

Nga busy ngan exam kan?? Lau ase da xley nak masukkan input, Handsee take some rest tau.. I’ll be by urside to chill u bebeyh!

Lau ase tak sihat tu, cepat2 r g klinik. PPUM dekat je.. Skang nga pening-peningkan?? Makan r ubat..

Ape-ape hal gitau dengan kadar yang segera tau.. I heart you Handsee.. I miss you too mushr0om jugak!! Heart you till d end!!

[P/s: thanks to my rumet yang jugak terlibat dalam hal ehwal report L.I ni ek..]

Okey la.. Papai u’olss..

With Love,

Dania.NS

1 comment:

  1. Salam. moshi2..jalan2 singgah sini kejap..nice blog :)
    Sudi2 la jenguk teratak saya di frommetoyou ni ye..arigatou..(^____^)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails