~My Sweetheart~

Tuesday, May 3, 2011

Aktiviti di Gallery Kaul


Ok.. Malas nak memanjangkan story-mory...
Ni antara piccas yang mampu di upload untuk blog nih..

1. Mereka2 yang gigih memasang apa-apa yang patut dipasang di Gallery.

2. Banjir lagik.. Blurr and semua kerja terbengkalai.

3. My colleagues tengah gigih membuat anyaman dari daun ‘tak tahu nama’..hihihi..

4. Antara anyaman yang dihasilkan..

5. Gallery selepas dikemaskan.. [just nak letak bahan pameran je lagik]

6. Terendak a.k.a “Tapo”…



1. Bos yang berbaju merah [Dia sangat sporting and sangat baik] memantau kerja anak-anak buahnya di gallery Kaul..

2. Meniup belon yang tidak bertahan lama sebab meletup kena miang buluh..kowt!!

3. Gallery kami yang banjir.. Sedihkan…



1. Yang [BAJU MERAH] ni dedicated untuk my Handsee`Lebah…

©© Tyme ni nga ngengade nak try memarut pokok rumbia tu. [kekonon terer la]

©© Actually tak gerak pun pemarut tu..Sangat besar n berat.. Mana larat..

2. Yang [BAJU CEKELAT] ni dedicated untuk my Handsee`Anif…

©© Piccas ni amek kat pintu masuk gallery kitowang..

©© Cantik tak handbagee baru kite?? Syuke sesangat tau..!!

©© Dumex-gumux-kan Dania sekarang..Haaiissshh!!!

©© I missh you sesangat..

Okeyh..Papai u`olsss...


With Love,

Dania.NS

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails