~My Sweetheart~

Thursday, April 28, 2011

Sunburn Lagik

Tweet-tweety…..

Dah EMPAT hari aku stay kat pantai…Mau tak sunburn-nye kan.. :)

Hitam Gelap da aku kena Sunburn… Pedih woo muka…

Tapi, sunburn-TAK-sunburn,, wa cakap Lu… Besh giler joined aktiviti luar ni..

Nak tau sumtinx tak??? Aku da pandai menganyam daun2 yang nak buat hias2 tu..hehehe..

In future boley la recycle idea and kepakaran tu.. Thanks to Kak Nor yang bertabah mendidik Dania menganyam hiasan tu…

Nanti dah abis semua, aku akan update skali ngan gambar n info berguna ye…

Let’s focus to my Handsee`Lebah…

GudLuck in ur exam Bee.. Dania always pray for you.. Jangan stress2.. Tak elok untuk kesihatan. Jawab exam dengan tenang and rilex tau.. Bee kan seorang yang Chill.. I know you can do it bebeyh!!

Lau penat after revision or exam tu, take a rest k. Tido ke.. Tapi tido tu jangan r melebih had sangat. C-yan Dania, xde nak text ngan saper2.. BOhrInx gitu..haa..

Esok paper Baskin Robin kan?? Hehehe… Sonang yo tu..hihihi.. Selamat berjuang yer.. Esok Dania datang gtau jawapan duduk kat depan Handsee.. Ala-ala citer S.G gitu..hihihi..

Handsee, nak gtau…! Esok Dania On-duty dari pukul 08.00am-00.00am. Sila bertabah & bertenang ye.. But, dun worry.. Guarantee ingat & akan text Handsee punya..percayalah…

Let’s focus to my ANIF pulak…

1. I miss you..

2. Thanks for everything…

3. Gud Luck tau dalam pape hal..

4. Taking care Anif..

5. Anif, esok Dania busy tau.. tapi bisa aja dong mau text sama Dania… Refer kat atas tu Jam brape ke brape Dania busy k..

OkLah.. Paalam.. Handsee`Lebah & Anif.. Both of you too meaningful in my life..

With Love,

Dania.NS

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails