~My Sweetheart~

Wednesday, April 20, 2011

Selamat Ber-Revision


Minggu ni, minggu depan and minggu-minggu yang akan datang..

Until 8th May 2011… Si Handsee`Lebah akan mem-busy-kan diri dengan mentelaah untuk paper-paper akhir dia di UniverCT XxXx untuk sem ni.

So, dengan bertabahnya tidak mengganggu dia ber-study & ber-stado [tyme ye rehat2 la maknanya.takkan nak study 24hours..Student Harverd pun tak buat]…

Nak update pasal diri sendiri plak..

I. Demam....

II. Mata macam lain macam je sebelah….

III. Selesema….

IV. Stress….



Gudluck my Handsee`Lebah….



With LOve,

Dania.NS

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails