~My Sweetheart~

Friday, April 8, 2011

Friday Again




[Diz image means da owner have NO WEEKEND]


Not like others... There's nothing to say bout weekend because in my life NO WEEKEND for this "beautiful" months...Kononnye r kan.. Tapi in reality memang pown...

Esok, on duty kat Hotel Kingwood sebelah pagi and sebelah malam ye pulak on duty kat Pusat Pentadbiran Baru...Bling~bling.... Nex week aku on duty kat Bilik Operasi Pilihanraya.. Da following week Pesta Kaul.. Fuuuhhhh...!!!!!

Report LI tak sentuh pun ag.. Langsung tak sentuh. Tapi takpe, draft dalam otak n notes sampingan banyak. Lagipun maikin banyak aktiviti, makin banyak r ramuan report L.I tu... Hopefully, can finish it before da due date...

Arini, aku kerjanya menge-FAX-kan invitation je arini.. Sampai r machine fax tu full memory.. Skang aku nga rehat-rehat sambil makan maggi ngan telur plus men0m melo..

~PAUSE!!!.... as usual my phone ringing..have to answer it~

Lets continueeee...Yippie~~

Arini aku wat keje giler...
Mencari pasal dengan si Handsee`Lebah... :)
Saje nak suh ye hangen. Tapi, dalam masa yang sama takut gak. Takut tersasar di jalanmu pulak nanti..Mampu gue..
Aku da mencapai tahap kemengongan yang kritikal actually-nye tadi.. Kena pulak tyme tu hormon nak mengacau da membuak-buak macam gunung berapi... Kesian kamu kan my Handsee..Sowiey-sowiey..hahahaha... :)

Tapi, ape yang aku suke kan my sweetz Handsee nih, ape2 pown ye takkan maki hamun haku tak pasal-pasal...I loooiikkkeeee~~~~

Thanks Handsee coz da buat sahya gelak berguling-guling dari tingkat 12 sampai takde tingkat... Tak-tak-tak..!!! Tihpu semahta-mahta... (merosakkan bahasa).....

Okay u'ollzz...Papai...

With Love,
Dania.ns YYYY



No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails