~My Sweetheart~

Thursday, March 31, 2011

Bintang Hati




Bintang...

Sesuatu yang cantik kan??

Kalau rindukan si Lebah, malam2 gayut phone mesti tengok bintang [if tak hujan lah]

Ohkeyy...Citer pasal bintang ni, pernah suatu ketika dahulu {very da poyoness punyer ayatz}..hihihi..
Pernah are TERniat di hati nak buat 1 balang bintang kechik2 tu kat orang yang kite sayang.. Tapi selama tangkap chintan ngan mamats banglas kew, hendon kew sebelum - sebelum nih, tak pepernah pown la buat bintang nih.
Nak dijadikan cerita nyer kang, Terfalling-in-Lurve la kat si Sumone SPECIAL a.k.a si LEBAH nih {lepas peras-tak-berapa-menonggeng kena ngan mamat hendon mana entah}....

Tyme tu, baru ase macam hidup ni best jer..
Ada orang sayang kite..
Ada orang taking-caring kite..
And tyme tu lah rajin jugak pegi lipat-lipat kertas jadik bintang sampai penuh 1 balang jeruk..Tak..Tak..Tihp00 jer balang jeruk..
1 balang yang sedang-sedang jer..
PAstu dengan gigih g cari box yang match ngan balang tu n wut-so-eva yang sewaktu dengannya...

Bile da cyap, teng0ok dalam balang, bintang da penuh 1 balang..
Wa cakap Lu..Giler cantek doe..
Berkat kesabaran, cyap jugak...Fuyooo, magic!!!

Ni la hasilnye...



Ni balang tu...

Ni lau bintang-bintang tu diteraburkan and dibentuk jadi bentuk hati..

Ni r yang kite panggil "BINTANG HATI"..




Ni antara bintang-bintang yang dihasilkan...

Pastu, jumpa je si Sumone SPECIAL, terus bagi box yang ada balang yang berisi bintang ni kat diye..
Diye pun amek and mase, happy sangat-sangat..
Da only balang yang berisi bintang in my life..
No more after this.. My Promises~~

Notez to my SPECIAL LEBAH yang Handsee...
  • Thanks jadi my Handsome ever.
  • Simpan bintang tu tau.. Jangan jadi tempat buat 'Honey' pulak..Just-kidding babe~~
  • Sayang kamu Lebah Handsee..
  • Can't wait to meet you.
  • Terima kasih sebab masuk dalam sebahagian dari chapter hidup saya..Now, you're the beginning and the end of every chapter..

Wednesday, March 30, 2011

keBORINXan yang keterlaluan...




Petang ni tersangatlah boring..
C lebah plak tidor...
So, takley nak text ngan sesape pown...

Hari ni kat office, aku da siapkan seme keperluan untuk meeting next week.. Hebat tak hebat kan aku??? Dalam bab-bab siapkan kerja ni.??
Untung tau company yang hire aku kerja..hahahaha... [masuk bakul angkat sendiri]

Senang je.. Lau tanak keje menimbun, wat r cepat2..
Jangan hari ni due date ye, baru hari ni nak buat...ececece..macam r tak pernah b00wat keje las minute..nyampess!!

Aku b00wat kerja ikut priority diye..

Ni pun ade sum0ne SPECIAL yang owes remind-kan aku da way b00wat keje cara tak tension..
Pastu, wat r To-Do List.. Lekatkan kat board yang F2F ngan kite.. So, bile ade list tu seme, xde r keje yang terlepas pandang...
And then, lau da penat sangat ngadap lappy and tension da nak attack, cepat-cepat amek HP and call 0***44**** dengan segera..hehehe...


Pastu very da verangan dapat minum air di atas dengan si Sumone Speceial...

Seme stress pun ilang..
Nyanyi laju-laju..*lalalalalalalala* c(=

Tuesday, March 22, 2011

Tukar link Blog

Hye semua...

Lebih dari 100 hari tidak mengupading blog kowt..
Quite busy macham pegawai..(kononnye...)
Pegawai pun x busy macam ni...

My new link: http://hunnixdania4915.blogspot.com

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails