~My Sweetheart~

Tuesday, October 19, 2010

Sepetang Di Tasik Varsiti

(Tasik Varsiti UM)

Salam semua.. :)

Petang ni aku and room mate aku_Pinky gi melepak kat Tasik Varsiti ni.. Tak r secantik mana pun, tapi apa yang ada kita harus hargai daripada takde kan...

Jiwa ase kacau-bilau ar 2 3 menjak ni kan..Makan pun tak menentunya nak makan. Entahlah... Serabut giler ase hidup. Ni simptom2 minggu akhir ni. Serabut nak hantar report Assignment lagi... Serabut nak buat slide untuk presentation lagi.. Serabut nak setelkan internship lagi..Final exam lagi.. Serabut nak farewell-farewell lagi...(Waaaahh...Perlukah farewell segala bagai???Takmo.....!!!!!)..Semuanya nak serabut...

So, petang ni, amek keputusan nak melepakkan diri dekat tasik ni.. Hilang sikit stress.. Tengok gelagat orang jogging. Orang dating. Orang gossiping. Orang walking. Hahaha...

Entah ape-ape je entry ni.. Totally not in mood nak mengarang.. Tapi..BElasah je r.. Hahahaha....

Ok lah... Nak bersuka-riang plak.. :D

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails