~My Sweetheart~

Monday, October 18, 2010

Dizz entry dedicated to my BELOVED room mate



Salam... Lama gilezz kowt x updating blog ni.. Da bersarang berhabuk berspiderman dah kowt... Huhuhuhu...

Entry kali ni, aku buat khas untuk room mate aku (pic d atas-Pinky&Blacky)..

Aku kenal Pinky hampir empat tahun_010707dulu, tapi kitorang jadi room mate untuk first & final year je..mid-middle year tu kitorang separated atas sebab tidak mendapat restu..hahahaha.. Aku ngan Pinky ni kadang-kadang macam kucing dengan tikus..Kadang-kadang macam kek dengan icing..wahhh..Boleh ke macam tu..??? Hahahaa...
Banyak giler kowt kenangan aku ngan Pinky. Tyme haluansiswa giler babas bess.. Las day x leh bla tidor kat dewan makan sebab nak jadi orang terawal turun dewan coz hari sebelum tu da kena denda atas sebab lewat turun..hahaha...Lawaknyer.. Paling xley bla, the day after haluansiswa, g KFC nek cab...Giler tertipoooo dowh.. Lawak giler.. Aku da gelak sampai terguling-guling da ni...(terover d situ) :D


Setiap perhubungan mesti ada pasang surutnye, tapi Alhamdulillah everything da setel. Sekarang, aku selalu je ngan Pinky ni. Kemana-mana mesti ngan diye. Tapi, diye suka BULI... Ishh.. Patut kena hantar kat Afdlin Shauki ni, gi berlakon watak MINAH-KAKI-B00LII..hahaha..



Blacky pulak, aku kenal diye x sampai setahun pun. Setengah tahun pun tak. Aku jumpa diye kat room sekarang ni pada 11 Julai 2010 lau x silap.. Masa tu aku ngan Pinky baru balik dari Jalan TAR. Balik bilik tengok2 Blacky dah ade dalam bilik.. Tak salam tak ape, aku terus tanya, "Awak kawan *tettttt* ke?"...hahahaha... Rupanya diye ni room mate baru aku.. hahaha..Okay... Kitorang kenal TAK-LAMA tapi xtau caner leh rapat and baik macam dah kenal lama.. Baru aku tahu, tak semestinya kenal lama, persahabatan kita akan berkekalan.And tak semestinya kenal sekejap tu tak leh nak together gather...huhuhu...


Tak lama lagi kitorang bertiga ni akan CLASH...hahaha.. Tak la.. Lepas final exam ni, Pinky, Blacky & aku akan ikut haluan masing-masing. Aku dan Pinky lepas ni akan gi internship tapi tak tahu lagi kat mana kan... Blacky plak ade 2 tahun 1/2 lagi duk kat sini. Rajin-rajin belajar ye...

Setiap pertemuan pasti ada titik perpisahan....JAMMED...(pinjam kejap word yang Blacky salu gune)..
Tapi aku 2 3 minggu akhir-akhir ni, sedih jer ase. Aku rasa sedih nak pisah ngan dorang ni... Aku rasa sedih nak keluar dari bilik ni. Aku rasa sedih bila aku dapat rasakan yang lepas ni aku tak kan dapat lagi bersama mereka.. That Y, kalu boleh tiap2 hari_7/24 aku nak spend tyme ngan dorang. Aku rase ngan dorang aku giler r..Aku suka tyme gelak-gelak tak hengat biler dorang da start wat lawak meng0ng dorang.. I LOVE semua tu..

Pinky & Blacky....
Lepas ni aku tak tahu bile kita akan jumpa lagi. Nex week aku da fly balik Swak. Pastu masing2 bZ ngan final exam.. Aku doakan korang dua dapat buat yang terbaik untuk final exam nanti k. Nanti ada masa kite huhahuha r lagi... Aku pasti yang aku akan RINDU korang dua gilez-gilez... Thanks coz jadi kawan aku.

AKU SAYANG KORANG DUA GILER-GILER, SANGAT-SANGAT, MANYAK-MANYAK....
AKU NAK MINTA MAAF KAT KORANG DUA SEBAB OWEZ NAK BUAT MUKA KETAT-KETAT-MACHAM-BRITNEY SPEARS-PUNYA-SKINNING-YANG-JUAL-KAT-MID VALLEY..hahaha..

If we ever meet again nanti, aku janji aku akan LONGGAR-LONGGARKAN MUKA AKU MACHAM-HIPHOP-KAMPUNG-PISANG-KENA-KEJAR-ZOMBI k..hehehe..

Sayang Korang....Bye~~



3 comments:

  1. i really appreciate what u wrote...
    stp pertemuaan pasti akn da perpisahan..
    xsmesti pas ppshn ni kte xkn contact lg..
    tlalu byk sgt kngn antara kte since kte 1st year lg...
    kngn suka..duka...sntiasa ada...
    remember yg psl nk naik 2nd year 2...
    hope i2 laz kte jd cm2...
    org pn syg sggggggt kt k.ainaaaaaaaaaa...
    wlpn kdg2 gurauan org kasar kot...
    org mintk maaf k..
    org xbmksd nk sktkn ati tp juz nk fun..
    sbb xnk bilik kte ni xde seri n gelak ketawa....wah seri plk skrg..hahhahahaahh...
    org pn akn rindddduuuuuuuuuuuu kt aina...
    sygggggggggggggg aina.....

    ReplyDelete
  2. @Sue:: Thanks.. Aina pun appreciate friendship kite..
    tragedi tu x mungkin berulang dah.. Aina dah tak sanggup melaluinya.. Biarlah kenangan "yang-itu" tertutup kemas dan x pernah berulang lagi...
    Aina x terasa pun dengan gurauan sue tu... Thanks & I LOVE the way you make me laugh.
    Even aina xde mud, tp dengan cara sue wat kelakar yang kalahkan raja lawak tu, mmg wat aina ilang stress....

    I'LL MISS ALL DIZ THINGS............

    ReplyDelete
  3. wah bestnyer jumpe korg kat sini...hehehe

    senang-senang nanti folloe la blog icak plak...suke2 je..hehehe..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails