~My Sweetheart~

Wednesday, June 9, 2010

Kembali lagi dengan cerita masa cuti

Episod 2

1 Jun 2010 - Sempena hari Gawai di Sarawak, kawan2 plan nak hang out pergi Matu-Daro coz semua yang dah kerja dalam kalangan kami available kat kampung tyme ni..
So, malam tu saya dapat mesej dari diorang nak keluar.

Bermulalah perjalan kami.


Ni tyme kitowang dalam feri between sungai Igan and Matu kowt.. Tak arif sangat area sini.
First tyme pegi ngan dorang..

[Our driver, me, None, Miss Korea, 2nd Driver, Our nurse, Our Supervisor, n Tourist Guide]
(Pic x sempat edit)


Pic ni plak kitorang amek tyme atas jambatan Oya-Igan.
Ni kitorang panggil "Tongkang Balak"..
Saje je amek pic ni..



Ice Lady... Sedaap... Macam ABC tapi bukan ABC..
Makan roti John + Fries..
Makan je kerja kitowang tyme ni..
Tapi, yang support seme ni, dorang yang dah keje.. Memandangkan saya still student lagi, saya diEXCUSEkan dari menyumbang apa-apa.. Sumbang perut je..hahahaha..
Lepas makan ni, kitorang gi cari ketam and balik..

Okiew.. Sampai di sini saja dulu ya untuk entry jalan-jalan ni...
(sebenarnye banyak lagi cerita masa cuti ni, tapi line x mengizinkan)

~tadaaa~


4 comments:

  1. hui syok nya jln...p mna tuh....heeee

    ReplyDelete
  2. bestnya kalau di negeri orang kan..banayk yang boleh kita lihat

    ReplyDelete
  3. Amor= p jalan2 ngan member sekolah dulu.. g kampung belah2 matu daro..(kat sarawak)

    iddinm= dalam negeri sendiri pon x abes jelajah lagi..huhuhu..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails