~My Sweetheart~

Friday, May 7, 2010

I'm Going Back Home Sweet Home



First of all... Sorry sangat coz dah lama x update blog. Final exam baru jew habis 2 hari yang lepas. Abis je exam, bergegas uruskan hal file IBM and g masjid jamek cari kain.. huhuhu.
Semalam, busy kemas bilik. Hari ni baru siap kemas semuanya, itupun ada lagi yang tengah berjemuran di ampaian.. huhuhuhu..


Esok, saya balik KAMPUNG.. YAHOO!!!!!!!!!!



Balik kampung selama dua bulan.. Maybe akan hari-hari update O maybe blog akan bersawang coz everything is unpredictable..hehehehe...



Balik ni tak tahu nak buat apa.. Yang pasti, seminggu awal tu, nak jalan-jalan gi Kuching meow - meow with my friends. And then, dok kat umah je cam bese..

2 comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails