~My Sweetheart~

Wednesday, April 7, 2010

Saya S.E.D.I.H




Saya sangat sedih hari ini..

Kenapa???

Banyak sangat benda yang mengacau-bilaukan kepala saya..

Antaranya....


Bermulanya al-kisah..

.

.

V


Semalam saya sangat gigih menyiapkan last tutorial untuk semester ni.

Macam pic kat bawah ni.. Semangat je muka kan.. Kan? Kan? (angguk je la..)

.

.

V





Tapi saya sudah tidak tahan lagi.. Saya sangat mengantuk..

Sampai tertido atas laptop..

.

.

V




Dan juga tertido di atas buku-buku rujukan..

.

.

V




Bila pagi, jam bising bunyi..

So, off kan je la.. Sebab...




Sebab saya ngantok and menguap macam baby kat bawah ni...

.

.

V





Dan mindset saya seperti yang tertera di bawah..

.

.

V





So, saya tidurlah dengan nyenyaknya memandangkan saya rasa mengantuk lagi.

(itu r, adam da pesan jangan tidur lambat)






TIBA-TIBA...


Phone bunyi.
Adam Calling....
(Perbualan malas nak type)
Tapi muka blur macam pic di bawah..
.
.
V
Apa yang pasti...
1) Saya dah terlepas tutorial yang last (yang saya cuba siapkan semalam).
2) Saya juga terlepas revision class untuk subjek yang paling saya suka (Business Data Communication).
Dan tiba-tiba saya menangis...
Itulah saya yang sebenar...(mudah menangis)


Saya sangat sedih sebab terlepas kelas last minggu ni..
Banyak lagi perkara yang menyedihkan saya hari ini. Tapi saya tidak mampu untuk mencoretkan segalanya di sini.
Pembuka hari saya pada hari ni, penuh kesedihan..
Penutup hari saya pada hari ni pun penuh dengan perkara yang menyedihkan saya..
Biarlah saya pendamkan semuanya jauh di lubuk hati saya.. Kerana saya pasti, suatu hari nanti, akan ada sinar bahagia untuk saya..

7 comments:

  1. owh....mohon pada yg ESA sja..hnya dia sja mmpu tok membntu....

    ReplyDelete
  2. Salam Ziarah dari Tukang Kata

    ;)

    ReplyDelete
  3. "The Success Something always comes from nothing, from zero"
    <a href="http://ekselenizer.com>Ekselenizer</a>

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails