~My Sweetheart~

Thursday, April 1, 2010

Hikayat 1001 Malam

Salam semua...

Assignment semua da settle, so sekarang dah boleh mengadap blog dengan amannya..

Entry tertunggak

.
.


V


Last week kitorang gi dinner kolej (KK9).. Actually, theme malam tu "GARDEN" tapi kitorang belasah je mana - mana baju yang ade. Apa yang penting??? Pergi makan n capture picture banyak-banyak (memang sangat banyak, bila totalkan semua pictures malam tu ada 800 keping kowt). Tak sempat lah upload semua kat blog ni.. Just letak mana yang sempat je.. Nanti uploadkan lagi..



Ni picture masa kitowang nak gerak dari rumah "Makeup artist + designer" yang touch up muka kitorang malam tu..

(p/s:Miss Mie xde. Ngah adjust sanggul F.A ye tu)

Ni da start amek gambar dah.. Orang lain sibuk makan, kitorang sibuk bergambar.

Ni gambar masa kat stage. Nak amek pixta kat sini punya r lame nak tunggu orang lain blah.. Bila dah dapat peluang, kitorang pulak yang tak bagi chance kat orang lain.. Lama giler kot atas stage tu.. Macam-macam gaya ada.



~Suka sangat-sangat pic yang ni.. "Kau selalu di hatiku.."
Pic bawah ni pun "Selalu di Hati" gak..~




~Yang ni plak, souvenier yang kitorang dapat malam tu.. Chocolate 'Malam Perdana Sembilan 09/10'.. Sedap gak r.. ~


~Ni muka-muka penat and ngantuk dorang~



P/S: Lau pic x jelas, boleh r enlargekan ye..clear giteeww..


9 comments:

  1. ainaa
    lawa bju kamuuuu



    alololo..
    gambar love ika dgn nasa tu comel btol...


    heheheee

    ReplyDelete
  2. Kalau xsilap a guy sorang tu adul kankan??ke salah orang?

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. Baby: yup..dia r tu. awex dia kawan I.. You kenal ke?

    ReplyDelete
  5. oh.kenal gitu je. Senior i masa mrsm dulu :)

    ReplyDelete
  6. Owh..ye ke..??
    Boleh plak trjumpa kat sini..huhu..
    Baby dah lame ke kat Egypt??
    Bestnyer dpt bljr overC...
    Study leklok tau.. Semoga berjaya..
    Nanti leh rawat orang kat Malaysia..

    ReplyDelete
  7. smkom....u pa kba..?

    ReplyDelete
  8. @ 30.march.87 :: salam..alhamdulillah..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails