~My Sweetheart~

Wednesday, March 17, 2010

~Sepuluh 10 ~


Cara-cara:
Copy Tajuk entry “sepuluh” dan paste di post anda..
Anda dikehendaki untuk menjawab sepuluh soalan di bawah dengan menggunakan bahasa melayu sepenuhnya.


[#1] Siapakah diri anda di rumah?

Anak ke-7, adik kepada 3 kakak & 3 abang, kakak kepada sorang adik, aunty kpd 23 org anak buah-buahan....



[#2] Siapakah diri anda disamping rakan?

sesiapa sahaja....




[#3] 5 benda yang anda idamkan tetapi masih belum tercapai

1. Nak g Australia......

2. Nak jadi ORANG KAYA....


3. Nak dapat kerja yang gaji 5k & above per month (x termasuk allowance, tmpat tinggal, kereta)---> demand mau tinggi....


4. nak ada phd...

5. nak ada anak kembar yang sangat CANTIK.....

6. nak ada bungalow..sangat cantik jugak..

7. nak kena lempang ke x paham soalan..nak 5 je laaaa..hahaha... [ 5 je ke? lorr.. copy dr kamoo la ni..-----> saya yg x tau & x bersalah]... hahahaha




[#4] Siapakah nama pasangan anda?
Nape tanya? Bukan kamoo kenal pun.. hahahahaha....MyEm0.Com



MyEm0.ComOkay-okay, untuk berlaku adil aku jawab ek...Mr. A.Z......



[#5] Ceritakan 5 perkara yang anda paling suka tentang pasangan anda

1. Suprise Birthday party 2 tahun yg lepas. (Good planner)MyEm0.Com

2. Pemain bola sepak yang paling handal....MyEm0.Com (Game je ek...hehehe)

3. Bab masak-memasak memang 'mabeles'...
Laayaaaaaannnnnn.....MyEm0.Com

4. Tak tau nak kate ape dah....MyEm0.Com


5. Aku x tau nak kte ape la... xfaham???!!!!MyEm0.Com

[#6] Bila tarikh anda couple?

01 September 2007......sempena world war II...



W.W. II 01 September 1939


[#7] Apakah kenangan pahit anda bersama pasangan anda?

..... Biarlah rahsia......MyEm0.Com



[#8] Lagu tema cinta anda?

Lagu tema???? Ade ke??

MyEm0.ComLagu yang memula ye bagi -----> YOU 1 IN a MILLION <----- ade katun-katun yang comel lg tau... sangat suke.... Hari2 aku akan tengok video tu dulu..... Sekarang...???? Tak sekerap dulu... Tapi, bile x kerap, bukak balik folder tu n dengar...fuuuuuuhhhhh..... I MISS my Adam.....!!!!!!!!!!!!!!MyEm0.Com






MyEm0.Com~Semoga aku jadi 1 In a Million tu 4eva.... InsyaAllah..~ MyEm0.Com

[#9] Apa perubahan yang ingin anda lihat dari pasangan anda










Perubahan musim...

1) Winter

2) Spring

3) Summer

4) Autumn

-----> Biarlah I je yang tau yerk... Hahahaha <-----

[#10] Tag 10 rakan ada yang lain

1. L.O.V.E


2. Jangan Bagi Aku Membebel

3. Nyze

4. Ummiross

5. Rozie Little Cottage

?????????????????????????????

10. Sapa-sapa yang baca entry ini telah di tag! TAHNIAH KAWAN-KAWAN!!



MyEm0.Com

MyEm0.Com

MyEm0.Com



MyEm0.ComMyEm0.ComMyEm0.ComMyEm0.ComMyEm0.ComMyEm0.ComMyEm0.Com



No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails