~My Sweetheart~

Friday, March 26, 2010

Please.. Please... Please.. Jangan kau mendekatiku!!!

.
.

Dua hari lagi nak dinner tapi aku rasa macam aura demam ni kuat sangat je... Ni mesti jangkitan cousin aku yang demam hari tu. Aku memang seorang yang sangat mudah dijangkiti DEMAM. Dari dulu sampai sekarang. Kalau ikut statistik, setahun tu, demam lebih dari 12 kali, maknanya dalam 1 bulan berkali2 lah demam maknanya.huhuhu..


Cerita pasal cousin aku, teringat plak "main-main makeup" masa kat rumah dia... hahahahaha.. For you'll information, malam tu la 1st aku di touch-up oleh makeup artist okay... MAC ori lagi.. Bukan Masjid Jamek punya MAC okay..
dan wajah aku terus BERTUKAR!!!!!!!!!!!!! Wah.. Kelllaaaas GITU..


Sayangnya, pixta semua bukan dalam simpanan aku.. huhuhuhu.. Tapi part yang aku paling SYUKE sangat sangat sangat bila ada seseorang kata, U cantik la... Sangat menghargai pujian itu. Bukan nak perasaan ye.. Sekali-sekala ape salahnya kan?? Bukan selalu orang nak puji kita. Orang kutuk selalu ar. Cheh, buat ayat sedih pulak kan pagi2 nih... GITU..



Cerita plak tentang kutuk - mengutuk ni, aku selalu gak kutuk orang.. Tapi bersebab okay.. Contohnya:


1. Aku dah senyum kat engkau berpuluh kali, kau buat muka kat aku apesal. Hengat bagus sangat??? Masuk Asia Bagus la kalau bran.. Macam la susah sangat nak senyum, ko tarik je bibir ko tu ke kanan n kiri serentak... macam ni ha -->


2. Bajet.. Bukan bajet tahunan, tapi bajet bagus..


3. Aku buat baik kat kau, kau plak la nak buat taik cicak kat aku kan??? Nak kate buta, celik...( emo mode ye sekarang)


4.Segala bagai lagi...



Aku dah dapat arahan dari pihak atasan supaya tidur dengan kadar segera. Tambahan pula kesihatan terganggu. So, aku terpaksa mengundur diri sebelum banyak lagi benda yang aku mengarut kat sini nanti.




3 comments:

  1. byk2 makan buah orange...
    tmbh kan vitamin C....
    >____<

    ReplyDelete
  2. saya pun demam gak.. dapat vitamin C manyak2.. wah xpayah beli da yg mahal2 punya.. heheh

    ReplyDelete
  3. thanks 4 suggestion....dah makan BIO-C amway dah.. Alhamdulillah sembuh sikit..
    Misz = a'aa..xyah nak beli yg mahal2 dah..hehehe...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails