~My Sweetheart~

Friday, March 26, 2010

Saya Nak Juga






Aku sangat lapar.... hahahaha... Tadi jalan-jalan kat blog sorang kakak ni, banyak gile r resepi dalam blog dia.. Sampai tak terbaca.. Tengok pic yang ada je.. salah satu pic yang aku suke, pic yang atas tu. Aku grab dr blog dia. Sowiey ye kak.. My paborito tu..

Bestnye la kan if pandai memasak.. Macam-macam boley masak lau dah pandai. Tapi, aku tak seterror orang yang pandai memasak tapi teringin nak pandai masak.. Penting tu untuk masa depan. Tambah plak kita ni perempuan tau.. Penting tu... (Insaf sebentar dan terus berazam nak dok kat dapur je sepanjang cuti semester nanti)---> cet, POYOS!!!

Tapi, aku rasalah kan, ada hikmahnye gak tak pandai masak ni.. Sebab aku dapat @d@m yang pandai masak. Suruh je masak ape, confirm jadi punya. Sedap pula tu. Lau bab biskut-biskut and cakes, aku pandai la sikit-sikit.

Okaylah.. Sampai di sini dulu. Bye...






Please.. Please... Please.. Jangan kau mendekatiku!!!

.
.

Dua hari lagi nak dinner tapi aku rasa macam aura demam ni kuat sangat je... Ni mesti jangkitan cousin aku yang demam hari tu. Aku memang seorang yang sangat mudah dijangkiti DEMAM. Dari dulu sampai sekarang. Kalau ikut statistik, setahun tu, demam lebih dari 12 kali, maknanya dalam 1 bulan berkali2 lah demam maknanya.huhuhu..


Cerita pasal cousin aku, teringat plak "main-main makeup" masa kat rumah dia... hahahahaha.. For you'll information, malam tu la 1st aku di touch-up oleh makeup artist okay... MAC ori lagi.. Bukan Masjid Jamek punya MAC okay..
dan wajah aku terus BERTUKAR!!!!!!!!!!!!! Wah.. Kelllaaaas GITU..


Sayangnya, pixta semua bukan dalam simpanan aku.. huhuhuhu.. Tapi part yang aku paling SYUKE sangat sangat sangat bila ada seseorang kata, U cantik la... Sangat menghargai pujian itu. Bukan nak perasaan ye.. Sekali-sekala ape salahnya kan?? Bukan selalu orang nak puji kita. Orang kutuk selalu ar. Cheh, buat ayat sedih pulak kan pagi2 nih... GITU..



Cerita plak tentang kutuk - mengutuk ni, aku selalu gak kutuk orang.. Tapi bersebab okay.. Contohnya:


1. Aku dah senyum kat engkau berpuluh kali, kau buat muka kat aku apesal. Hengat bagus sangat??? Masuk Asia Bagus la kalau bran.. Macam la susah sangat nak senyum, ko tarik je bibir ko tu ke kanan n kiri serentak... macam ni ha -->


2. Bajet.. Bukan bajet tahunan, tapi bajet bagus..


3. Aku buat baik kat kau, kau plak la nak buat taik cicak kat aku kan??? Nak kate buta, celik...( emo mode ye sekarang)


4.Segala bagai lagi...



Aku dah dapat arahan dari pihak atasan supaya tidur dengan kadar segera. Tambahan pula kesihatan terganggu. So, aku terpaksa mengundur diri sebelum banyak lagi benda yang aku mengarut kat sini nanti.




Monday, March 22, 2010

ke......'TIRED......'an

Arini aku ase macam penat semacam..



Entah r kenapa.. Ke sebab aku banyak jalan..
Semalam teman sis aku gi BB cari kasut tuk dinner hujung minggu ni. Tapi malangnya, kasut yang dicari tidak kami temui.. hahahaha...



Malam semalam, gi dinner kolej plak. Kat dewan Sri Tanjung bawah ni je.. (macam korang tau je ek)..hehehehe.. =)



After dinner, aku kuar jap ngan @d@m..hehehehe.



Hari ni, sehari suntuk berdepan ngan assignment yang entah bila kala (ayat k.yan-aku je knal dia. =) nak siap.. Hahaha.. Pastu, malam ni tadi gi the Curve.. Mencari kasut yang tidak dijumpai di BB ye.. hahaha.. Akhirnya, dia dah jumpa ape yang dia cari di sini..
Pencarian itu satu penyeksaan..huhuhu..



Sekarang sangat mengantuk..
Nak tido dulu..
Bubbye..



MyEm0.Com

Wednesday, March 17, 2010

"I'm going to the Gatsby Deodorant Street Fair"












Want to know more about the products?????






Attend the super fun Gatsby Deodorant Street Fair happening on :

Date: 17th April 2010
Time: 10am till 5pm
Venue: Front Foyer, Ground Floor, Berjaya Times Square, Kuala Lumpur.





There are going to be lucky draws
and we have various cool gadgets
worth up to RM15,000 up for grabs!



Among the exciting fun-fair games on that day - Sumo Wrestling (in
air bag suits!), gladiator battles and other amusing and addictive games
you would expect at a fun-fair!




Also can search information from :
www.gatsby.com.my/streetfair




~Sepuluh 10 ~


Cara-cara:
Copy Tajuk entry “sepuluh” dan paste di post anda..
Anda dikehendaki untuk menjawab sepuluh soalan di bawah dengan menggunakan bahasa melayu sepenuhnya.


[#1] Siapakah diri anda di rumah?

Anak ke-7, adik kepada 3 kakak & 3 abang, kakak kepada sorang adik, aunty kpd 23 org anak buah-buahan....



[#2] Siapakah diri anda disamping rakan?

sesiapa sahaja....




[#3] 5 benda yang anda idamkan tetapi masih belum tercapai

1. Nak g Australia......

2. Nak jadi ORANG KAYA....


3. Nak dapat kerja yang gaji 5k & above per month (x termasuk allowance, tmpat tinggal, kereta)---> demand mau tinggi....


4. nak ada phd...

5. nak ada anak kembar yang sangat CANTIK.....

6. nak ada bungalow..sangat cantik jugak..

7. nak kena lempang ke x paham soalan..nak 5 je laaaa..hahaha... [ 5 je ke? lorr.. copy dr kamoo la ni..-----> saya yg x tau & x bersalah]... hahahaha




[#4] Siapakah nama pasangan anda?
Nape tanya? Bukan kamoo kenal pun.. hahahahaha....MyEm0.Com



MyEm0.ComOkay-okay, untuk berlaku adil aku jawab ek...Mr. A.Z......



[#5] Ceritakan 5 perkara yang anda paling suka tentang pasangan anda

1. Suprise Birthday party 2 tahun yg lepas. (Good planner)MyEm0.Com

2. Pemain bola sepak yang paling handal....MyEm0.Com (Game je ek...hehehe)

3. Bab masak-memasak memang 'mabeles'...
Laayaaaaaannnnnn.....MyEm0.Com

4. Tak tau nak kate ape dah....MyEm0.Com


5. Aku x tau nak kte ape la... xfaham???!!!!MyEm0.Com

[#6] Bila tarikh anda couple?

01 September 2007......sempena world war II...



W.W. II 01 September 1939


[#7] Apakah kenangan pahit anda bersama pasangan anda?

..... Biarlah rahsia......MyEm0.Com



[#8] Lagu tema cinta anda?

Lagu tema???? Ade ke??

MyEm0.ComLagu yang memula ye bagi -----> YOU 1 IN a MILLION <----- ade katun-katun yang comel lg tau... sangat suke.... Hari2 aku akan tengok video tu dulu..... Sekarang...???? Tak sekerap dulu... Tapi, bile x kerap, bukak balik folder tu n dengar...fuuuuuuhhhhh..... I MISS my Adam.....!!!!!!!!!!!!!!MyEm0.Com






MyEm0.Com~Semoga aku jadi 1 In a Million tu 4eva.... InsyaAllah..~ MyEm0.Com

[#9] Apa perubahan yang ingin anda lihat dari pasangan anda










Perubahan musim...

1) Winter

2) Spring

3) Summer

4) Autumn

-----> Biarlah I je yang tau yerk... Hahahaha <-----

[#10] Tag 10 rakan ada yang lain

1. L.O.V.E


2. Jangan Bagi Aku Membebel

3. Nyze

4. Ummiross

5. Rozie Little Cottage

?????????????????????????????

10. Sapa-sapa yang baca entry ini telah di tag! TAHNIAH KAWAN-KAWAN!!



MyEm0.Com

MyEm0.Com

MyEm0.Com



MyEm0.ComMyEm0.ComMyEm0.ComMyEm0.ComMyEm0.ComMyEm0.ComMyEm0.Com



LinkWithin

Related Posts with Thumbnails